Torden og kaker!

Hei alle sammen! 

How's it hanging?

Har ikke så veldig mye å rappotere men dette er siste nytt :P

På fredag var det en helt ok dag på jobb, fikk til og med en assisten! Sønnen til en av de som jobber her ble med meg rundt å trente hundene ilag med meg! hehe veldig greit å få en som kan løpe å være gal med valpene når jeg er sliten! Vi fikk trent alle hundene mine 2 ganger og jeg prøvde å lære han litt teori og tips'n tricks! 

Ellers i helgen har jeg vært på jobb å trent litt ekstra med Y-kullet, de blir nok gode iløpet av uken! i'll make sure of that! I dag fikk jeg dem over på mursteinvegg for første gang men trenger nok mer jobb, men som sagt ila uken så er de frampå igjen! i dag har jeg også fått ryddet masse her hjemme, hehe det trengtes! meen jeg finner ingen støvsuger! så det må jeg få fiksa :P Akkurat nå har vi hatt et voldsomt tordenvær og strømmen har vært borte i 2-3 timer! så da fant jeg ut at "jaja, jeg går en lang tur med Nikki (en hund som bor hos meg nå) og da går jeg jo selvfølgelig forbi huset til Branko (han jeg leide hos forrige gang) og han sitter som regel i hage og det var ingen untak i dag. Så når jeg gikk forbi så roper han "Jonas! Son, come come!" som han altid gjør, å jeg fikk mer kake! haha! :D tror kansje han prøver å feite meg opp litt, men hadde jeg kunne bosnisk så skulle jeg sagt at det har jeg prøvd på leeenge nå, det funker ikke.. men men, er jo hyggelig å få kake! :PDen hvite smake ikke så veldig godt.. og den andre var.. tjaa.. spesiell :P 

Har også tatt bilder av mange av valpene mine i dag slik at dere får se dem! Men nå skal jeg jakte meg noe mat og kansje se på en film eller noe :) 

Kos dere med bildene! Snakkes! :)

Fining! 

Søte Miko

Marko!

Marko har funnet et teppe! :DTo sosiale karer! 

Diaz!

Og søte lille Misty! 

9 kommentarer

Farzane

05.05.2013 kl.19:32

Veldig fine bilder<3 ta en titt på bloggen min<3??

Pappa

05.05.2013 kl.19:45

Heisann. Flotte bilda og artige hunda. Du må legge ut bilde av Yonas og så vi ser kem som e oppkalt etter dæ. Om du ikke har støvsuger så prøv å sett opp feller for å fange hybel ulvan...hehe. Har fått laget annonsen på bilen din og lagt ut bilder. Håper nån kjøper. Ha en fin kveld. :-)

Gina Elena

05.05.2013 kl.20:17

Så herlige hunder :D

05.05.2013 kl.20:41

Søte hunder!

Merethe

05.05.2013 kl.20:45

Så herlige hunder :-)

Jonas Riise Bombehund Johansen

05.05.2013 kl.20:46

Gina Elena:
Helt Enig! :)

kristinerosok

05.05.2013 kl.20:46

Så fine hunder :)

Jonas Riise Bombehund Johansen

05.05.2013 kl.20:46

Anonym:
Ja ikke sant? :D

Jonas Riise Bombehund Johansen

05.05.2013 kl.20:58

kristinerosok:
Ja :D

monica1996

27.12.2013 kl.18:55

Hei :) du har utrolig søte bilder av hundene dine <3 Elsker hunder selv. har en nabo som vil at eg ska kjøpe hunden hans og eg vil gjerne ha en hund og trene med de.. har som regel sett hatt hund hele livet mitt. men no har eg ikke hatt det på en stund :/ men om du vil kommentere eller sende meg spm så må du bare gjøre det :D

Skriv en ny kommentar

Jonas Riise Bombehund Johansen

Jonas Riise Bombehund Johansen

23, Bergen

Jobber med hunder, og har hunder som hobby! Har trent en del søkstrening, og litt lydighet og agility. Har vært som utvekslingstudent i Bosnia, hvor jeg jobbet med Minehunder og søkshundutvikling, Jeg jobber nå som trener her i Bosnia, og tror kansje jeg har funnet drømmejobben :)

Kategorier

Arkiv

hits